sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Päivän menu: selkäfilettä ja papujaNyt on päästy uuden ohjelman kimppuun. On kyllä sellainen into päällä nyt - varmaan koko viime vuoden edestä. Nyt on rasitusvammat, kyllästymiset, astmat ja muut ongelmat taas tiessään (kiireistä en sano mitään...) ja on taas roppakaupalla motivaatiota treenata. Satanen lasissa eteenpäin.

Tänään oli menussa selkäfilettä ja papuja... (taas - ihanaa!)  - vaan niin on pieniä vielä. Hyvä, että kehtaa kuvaa ottaa. ;) Ei parane muuta kuin treenata tosissaan. Selkä on kyllä sellainen treenattava, ettei siihen ikinä kyllästy. Hermotuskin on parantunut ja hiukan olen saanut oikeaa lapatukeakin vahvistettua, joten saan paremman rutistuksen aikaiseksi. Aiemmin lapa ei vaan tuntunut toimivan samallalailla kuin toinen. Rutistus jäi aina vajaaksi. Sitä yritti rutistaa... mutta ei tapahtunut mitään.

Kisko, kisko!

Löysin uudelleen vaakasoudun. Siitä on kauan, kun viimeeksi sitä tein, en saanut siinä kunnon tuntumaa. Mutta nytpä sain jo paremman. Jotakin on siis muuttunut ja parantunut. Samoin T-barin kanssa. Ihaaana rutistus. Saattavat olla uusia lemppareita, kuten myös leuanveto. No, mikä selkäliike nyt ei olisi kiva...? Ei tule mieleen. Täytyy varmaan kokeilla joskus alasveto vipuvarsilaitteellakin - siitä on vielä kauemmin, kun sillä olen treenannut - varmaan pari vuotta... Saattaa sekin tuntua nykyään hieman toisenlaiselta. Niin se tekniikka paranee ja toivon mukaan ongelmat tukilihaksissa... Kun lantio on vinksottanut koko elämän, johtaa se monenmoiseen epätasapainoon lihaksistossa. Onneksi enimmät on jo korjattu tai paljon paljon paremmat kuin silloin, kun aloitin sitäkin projektia. Koko ajan löytyy vielä jotain pientiä eroa. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa...

Siispä tahkosin kunnolla selkää ja hiukan hauista. Istuen takanojassa tehtynä saa eristettyä aika hyvin hauberit. Vuorotahtiin pikkupapuja kiusattiin. Hyvä reeni, parempi mieli. :)Strength does not come from winning. 
Your struggles develop your strengths.
-Arnold Schwarzenegger


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti